Συνεργασίες

Τα τελευταία χρόνια η εταιρία έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε εξειδικευμένες εφαρμογές κατασκευών όπως τηλεπικοινωνιακές εφαρμογές , κτιριακούς αυτοματισμούς , μελέτες φωτισμού , βιολογικούς , επεξεργασία νερού, πισίνες κ.α.

 

EuroAxes Group

To EUROAXES GROUP είναι ένας σύγχρονος όμιλος που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με υψηλή προστιθέμενη αξία, τόσο σε ιδιωτικές όσο και σε δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς, βοηθώντας τους να ξεπεράσουν τα εμπόδια της σύγχρονης οικονομίας διευκολύνοντας την πορεία τους προς τη βιωσιμότητα και την κερδοφορία.

Βασικός σκοπός του EUROAXES GROUP είναι να αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη των πελατών της, στην επίτευξη των στόχων τους, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα των δομών και των λειτουργιών τους, με αποτέλεσμα την ανάπτυξη και κερδοφορία τους.

Ο συγκερασμός των ποικίλων δεξιοτήτων και πολύτιμων εμπειριών του στελεχιακού δυναμικού που την αποτελεί, σε συνδυασμό με σημαντικές στρατηγικές συνεργασίες, επιτρέπει στην EUROAXES να παρουσιάσει ως integrator μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών, που απευθύνονται:

  • Σε παρόχους ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και πρόσβασης.
  • Σε φορείς στον τομέα του Τουρισμού όλων των μεγεθών μέσω των λύσεων Hospitality.
  • Σε Δήμους και Περιφέρειες μέσω καινοτόμων λύσεων για την δημιουργία Smart Cities.
Ebishop idas

Με δραστηριότητα από το 1994, η Ebishop idas έχει εκτελέσει περισσότερα από 1000 έργα αυτοματισμού κτιρίων και κατοικιών, από 200 έως 20.000 τ.μ. Έχει συνεργαστεί με τις σημαντικότερες και πιο εξειδικευμένες κατασκευαστικές εταιρίες αλλά και με μεμονωμένους μηχανικούς, κατασκευαστές και ιδιώτες. Τα συστήματά που έχει εγκαταστήσει λειτουργούν απροβλημάτιστα σε πολλά επιφανή κτίρια, σε κατοικίες υψηλών προδιαγραφών αλλά και σε πιο λιτές κατασκευές .

Η Ebishop idas έχει σαν κύριο στόχο, την ουσιαστική ενσωμάτωση των σύγχρονων τεχνολογιών κτιριακού αυτοματισμού και ελέγχου σε νέες αλλά και υφιστάμενες κατασκευές. Μέσω των συστημάτων , που εφαρμόζει προσφέρει εργονομικό χειρισμό, εξοικονόμηση ενέργειας, ασφάλεια, άνεση αλλά και πολυτέλεια, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας.

Nea polis

Tο φως έχει απασχολήσει την ανθρωπότητα όσο κανένα άλλο φυσικό στοιχείο. Δεν είναι τυχαίο, ότι τα σημαντικότερα μυαλά της ιστορίας καταπιάστηκαν μαζί του: Ο Αριστοτέλης, ο Νεύτωνας και ο Αϊνστάιν είναι μόνο ορισμένοι από αυτούς που το μελέτησαν.Είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ζωή, την εργασία και την πρόοδο. Και παρότι δεν έχουν απαντηθεί ακόμη όλα τα ερωτήματα για το φως, η Nea Polis γνωρίζει καλά πως να χρησιμοποιήσει κάποιες από τις ιδιότητές του προς όφελος της επιχείρησής σας.

Η Nea Polis είναι ανεξάρτητη εταιρεία σχεδιασμού φωτισμού. Διαθέτει κάποιους από τους καλύτερους designers της ελληνικής αγοράς,
στελέχη με εξειδίκευση στον φωτισμό, με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας αποκλειστικά στο αντικείμενο.

Nea Polis σημαίνει σίγουρη υλοποίηση.

IFB interexperts

H IFB interexperts ξεκίνησε τις δραστηριότητές της τον Οκτώβριο του 2001. Από την αρχή, στόχος της και απόλυτη δέσμευση της είναι η παροχή υπηρεσιών και προϊόντων στην επεξεργασία νερού, τα οποία έχουν τα υψηλότερα δυνατά στάνταρτς από τα υπάρχοντα της αγοράς, καθώς επίσης και υψηλού επιπέδου after sales service.

Βασική της φιλοσοφία είναι η προώθηση προηγμένων τεχνολογιών στην επεξεργασία νερού (φίλτρα νερού-αφαλάτωση-αντίστροφη ώσμωση) , πισίνων και βιολογικών καθαρισμών χαμηλού κόστους επένδυσης και λειτουργίας. Οι τεχνολογίες αυτές δίνουν οριστικές και εγγυημένες λύσεις στα απαιτητικά προβλήματα που δημιουργούν οι εφαρμογές επεξεργασίας και διαχείρισης νερών και λυμάτων.

Συνεχής επιδίωξη της IFB interexperts είναι η γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση, με στόχο την καθιέρωση του ονόματος της στην Αγορά και την δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες της.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Τηλέφωνο

+30 2810 316633

Διεύθυνση

Μονής Γωνίας 51
Ηράκλειο – Κρήτη
ΤΚ 71307